Een unieke gebeurtenis in de Nederlandse assurantiewereld.

16 financiële dienstverleners én Licent gaan samen verder

als één organisatie.

‘Onderscheidend door vertrouwde normen en waarden.’

Met de kracht
van verbinding

De Nederlandse assurantiemarkt is in beweging. Niet eerder verenigden zoveel onafhanke­lijke financiële dienstverleners zich.

Met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat, verenigen onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen.

Door samen te gaan, staan onze kantoren sterker en komen we verder. Klanten en medewerkers gaan dit merken door een uitbreiding van onze dienstverlening. Dat is de kracht van onze verbinding! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat we dit met elkaar tot stand hebben gebracht!

Onze unieke uitdagingen samengevat

Met zestien financiële dienstverleners én Licent, hebben we na jaren samenwerken in de coöperatie elkaar zo goed leren kennen, dat we hebben besloten de krachten te bundelen en onder de naam de Licent groep samen verder te gaan.

Lokaal kantoor
met landelijke kracht

Aangesloten kantoren blijven werken onder hun eigen naam, logisch ook: zo zijn ze bekend. We blijven herkenbaar dichtbij.

Samengaan heeft voordelen voor klanten én medewerkers

Door samen te gaan, staan we sterker en kunnen we met onze dienstverlening een stapje extra zetten. Zo blijven wij de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland.

Vasthouden aan het
vertrouwde

Ons doel is en blijft klanten helpen bij het maken van financieel goede keuzes. Met persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwalitatief hoogwaardige diensten én plezier.

16 financiële dienstverleners én Licent

gaan samen verder

als de Licent groep

Klik op het logo voor meer informatie over het betreffende kantoor.

Wij staan open voor samenwerking

Financiële dienstverleners die net als wij staan voor laagdrempelig persoonlijk contact en kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij de klant zijn georganiseerd, kunnen zich bij ons aansluiten.

Onze diensten:

Hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financiële planning, bankzaken en makelaardij.

“Wij staan voor laagdrempelig persoonlijk contact en kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd. In lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen.”

Frans Kemper, Directeur Licent groep

Contact:
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen dan kun je deze stellen aan:

Frans Kemper
Bel Frans
Mail Frans